Skoči na glavno vsebino

Za nami je zelo pester, dinamičen in tudi stresen teden pouka na daljavo preko e-pošte, spletnih strani, eAsistenta. V novem tednu nadaljujemo z delom in upamo, da niste preveč utrujeni, da ste si uspeli ustvariti ritem in prioritete, ki vam omogočajo delo in pouk na domu, družinsko življenje in prosti čas.

Zavedamo se, da je bilo potrebno veliko truda in prilagajanja, da ste uskladili vse obveznosti. Da bi bilo naše delo čim boljše, smo v preteklem  tednu za vas pripravili anketo, na katero je odgovorilo 65 staršev in 57 učencev, ki so potrdili zadovoljstvo z dosedanjim delom učiteljev, vaša priporočila pa nam bodo v veliko pomoč pri načrtovanju dela v naslednjih tednih.

Posebej nas veseli, da si delimo pomoč, nasvete, se spodbujamo, vlivamo moči in samozaupanje. Verjamem, da se tudi povezujete po različnih kanalih, ker v teh dneh ni nikomur lahko. Vsi se spopadamo z nečim novim, neznanim in ne vemo, koliko časa bo vse to trajalo. Uradno bomo imeli takšno stanje do prenehanja razlogov zanj. Glede na izkušnje drugih držav, predvidevamo, da  vsaj do konca aprila, lahko tudi dlje. Zato ne bo nič narobe,  če ne boste uspeli ‘predelati’ vsega, kar vam naložimo iz šole. V teh dneh je na voljo res veliko število življenjskih lekcij,  ki jih naši učitelji skušajo  vključiti v ‘pouk’.

V četrtek, 2. 4. 2020, bo potekal športni dan za celo šolo. Učitelja športa sta pripravila poseben izziv za učence, v katerem lahko sodelujete. Veseli bomo, če boste utrinke dneva, ideje, dobre prakse delili z nami.

 

Za sodelovanje se vam že vnaprej zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

Preživite sproščujoč vikend, ostanite še naprej zdravi in pazite nase in svoje bližnje.

Vesna Vidic Jeraj, ravnateljica, s sodelavkami in sodelavci

Dostopnost