Skoči na glavno vsebino

Srečno prispeli …

PONEDELJEK, 4. 3. 2019

Prvi dan je bil že poln pestrih dejavnosti. Najprej smo preverili plavalno predznanje, zunaj pa smo se preizkusili v lokostrelstvu in plezanju. Po zelo okusni večerji smo se odpravili še na krajši večerni sprehod po Osilnici. Sedaj pa je pred nami prva noč in vsi že komaj čakamo, da bomo zjutraj pripovedovali, o čem smo sanjali.
TOREK, 5. 3. 2019
Prva noč je za nami. Prespali smo jo mirno v celoti. Zvečer se pa javimo s pustnimi utrinki.
Drugi dan smo v bazenu pridno izpopolnjevali plavalno tehniko, zato smo si prislužili tudi uživanje v jacuzziju. V dopoldanski delavnici smo po gozdu iskali medvede, vendar jih k sreči nismo našli, v popoldanski delavnici pa smo šli po poteh Petra Klepca. Pred večerjo smo se našemili in imeli večerjo v maskah, nato pa še disco večer, zato se vam danes javljamo v malce poznejših urah. Sedaj pa že vsi sladko spimo.

SREDA, 6. 3. 2019

Današnji dan, predvsem dopoldne, je bilo izredno zanimivo, saj smo se z učiteljem Bojanom naučili, kako bi lahko preživeli v gozdu, če bi se izgubili. Iz nabranega materiala nam je pokazal, kako se naredi preprosta sekira, bakla, sulica in lok. Na hitro smo si pripravili tudi bivak, v katerega se je lahko stisnilo kar nekaj otrok. Ta delavnica je vsem čisto prehitro minila. Popoldan pa smo z učiteljico Darjo raziskovali floristiko tega okolja ter spoznali zdravilne učinke različnih rastlin. V bazenu pa seveda spet izpopolnjevali različne plavalne tehnike. Zvečer nas čaka še družabni večer, v katerem se bodo predstavile posamezne sobe z različnimi točkami.
Še utrinki večernega druženja…
ČETRTEK, 7. 3. 2019
Predzadnji dan je bil spet poln zanimivih in pestrih dejavnosti. Po deževni noči smo se prebudili v jutro brez padavin in tega smo bili še posebej veseli, saj smo vedeli, da nas poleg plavanja čakata še kolesarski poligon in ribištvo ob reki Kolpi. Tako smo urili spretnosti kolesarjenja in se učili osnov ribištva. Vsakdo se je lahko preizkusil v ribolovu, vendar tudi najbolj izkušenemu učitelju ni uspelo uloviti nobene ribe. 🙂
Pravkar se pripravljamo še na večerjo in družabni večer, zato utrinki današnjega dne trenutno samo v besedi, v večernih urah pa še v fotografiji…
Jutri vas, dragi starši, pričakujemo ob 16. uri pred našo šolo.
PETEK, 8. 3. 2019
Še zadnji utrinki našega bivanja v Osilnici. Se vidimo ob 16. uri.
Dostopnost