Skoči na glavno vsebino

24.5.2022

Tretji dan smo se zgodaj zbudile ter se z avtobusom odpravile do šole. Od tam smo se vsi skupaj odpeljali do plaže. Tam smo se najprej osvežili v morju nato pa smo imeli različne igre. Igrali smo odbojko, vlekli vrv, podajali frizbi in imeli štafeto. Na poti nazaj smo po plaži pobirali smeti. Nato smo obiskali akvarij in se z avtobusom odpravili do mesta. Ko smo končali druženje smo se z avtobusom odpravile proti hotelu. V restavraciji smo pojedle kosilo ter si v hotelu vzele krajši odmor. Zvečer smo se odpravile na sprehod ob obali.

25.5.2022

Četrti dan na Majorki smo se odpravili na kmetijo. Tam smo si ogledali različne živali in nekatere tudi nahranili. Igrali smo se špansko verzijo med dvema ognjema in si ogledali vrt. Nato smo se odpravile v mesto na kosilo. V mestu smo si ogledale različne ulice in znamenitosti. Ob petih pa smo se odpravili na bowling, kjer smo se pomerile z ostalimi učenci. Nato smo se odpravile nazaj do hotele. Zvečer pa smo se odpravile na nočno kopanje.

 26.5.2022

Peti dan na Majorki smo se odpravili do grada. Tam smo se razdelili v skupine in imeli orientacijski pohod. Nato smo si ogledali grad. Ko smo prišli nazaj v mesto smo šli pogledati tržnico. Nato smo šle na kosilo v restavracijo in se odpravile do hotela.  Popoldne smo šle do plaže in uživale v razgledu.

Dostopnost